Taylor Swift stuurt fans bloemen en persoonlijke kaart op hun bruiloft

Geschreven door op 22 januari 2018 om 16:20
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Taylor Swift staat bekend om hoe gul ze is. Brittany Lewis stuurde de zangeres tientallen berichten met het verzoek of ze wat liefs wilde doen voor haar verloofde, én ultieme ‘Swiftie’, Lexi Gonzales.

Taylor Swift stuurt bloemen naar fan

Eerder kocht de schone blonde een huis voor een zwangere fan, organiseerde ze een exclusief feestje voor fans en ook nu laat ze zien hoeveel de ‘Swifties’ voor haar betekenen. Brittany Lewis nam contact op met de 29-jarige zangeres in de hoop dat ze de berichtjes ontvangt. Dit gebeurde gelukkig en Tay stuurde het koppel een prachtige bos bloemen en een kaart waarop het volgende stond:

” Jullie hebben geen idee hoe vereerd ik ben dat ‘Love Story’ zo’n groot deel van jullie mooie liefdesverhaal is geweest. Heb de meest magische trouwdag en hopelijk kan ik jullie binnenkort ontmoeten!” 

Still In freaking shock that @taylorswift13 sent me and my amazing Hubby flowers on our wedding day! ????? #LoveStory#SinceHighSchool#WeddingOfTheYearpic.twitter.com/V1rRsbpu1Y

— LEXIIII (@LexiiLove08) 15 januari 2018

‘Love Story’

Taylor’s nummer ‘Love Story‘ is altijd een bijzonder nummer voor het koppel geweest; Toen Brittany, Lexi ten huwelijk vroeg quotte ze zelfs teksten van de track. Dit laat Lexi weten op hun gezamelijke ‘The Knot‘ pagina:

“‘Dus ik heb met je vader gepraat, nu is het tijd om een witte jurk uit te kiezen … wil je met me trouwen?’ Ons liedje is altijd al  ‘Love Story’ van Taylor Swift geweest, dus als je het nummer kent, weet je hoe schattig het was dat ze dat zei!”
Beluister hieronder de romantische track:
YouTube player
Bron: Cosmopolitan

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws