Kyteman op tour door Nederland

Geschreven door op 10 november 2011 om 11:01
Kyteman Orchestra - Foto: Cyril Wermers | Flickr - (CC BY-NC 2.0)

The Kyteman Orchestra gaat volgend jaar vijf concerten geven in Nederland. Je kunt hem zien in Utrecht, Groningen, Tilburg, Heerlen en Amsterdam.

Kyteman concerten

Volgend jaar treedt The Kyteman Orchestra op bij vijf verschillende podia in het land. De hiphopartiest geeft verspreid over april concerten bij Tivoli in Utrecht, De Oosterpoort in Groningen, 013 Popcentrum in Tilburg, Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Paradiso in Amsterdam. Tickets voor deze Kyteman concerten zijn vanaf vrijdag 11 november verkrijgbaar bij LiveNation.

Kyteman wil met zijn tour het publiek laten ervaren wat hij in de afgelopen periode meemaakte. In de anderhalf jaar na zijn succesvolle concerten in 2009 is hij namelijk gevolgd door Menna Laura Meijer. Zij heeft een documentaire over de hiphopartiest gemaakt onder de naam ‘Kyteman. Now What?!’. Deze gaat op 19 november in première bij het Internationaal Documentaire Festival in Amsterdam.

Kyteman album

Daarnaast zal Kyteman met de tour het nieuwe album presenteren die hij heeft opgenomen in zijn eigen Kytopia-studio. Het album is, net als zijn eerdere album ‘The Hermit Sessions’, opgenomen met het orkest. De formatie The Kyteman Orchestra won eerder een Edison en een Zilveren Harp. Verwacht wordt dus dat de aankomende concerten van Kyteman weer erg indrukwekkend zullen zijn.

Kyteman’s Hiphop Orchestra in Concert

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.