Kodaline annuleert Europese tour inclusief show in AFAS Live

Geschreven door op 20 september 2017 om 10:21
Artiest: Kodaline - Bron: Wikimedia - Author: Drew de F Fawkes (CC BY 2.0)

Slecht nieuws voor fans van Kodaline! De Ierse band heeft besloten haar Europese tour te cancelen. Ook de show in AFAS Live gaat niet door.

Kodaline cancelt concert in AFAS Live

Helaas! Vervelend nieuws voor de fans van Kodaline. De band heeft aangekondigd dat haar Europese tour niet door gaat. Ook de show in AFAS Live op woensdag 6 december 2017 is geannuleerd.

De Ierse rockers hebben via Twitter laten weten nog hard te willen werken aan hun opkomende derde album. Daarom heeft de band besloten om langer de studio in te duiken en haar tour te annuleren. Tegelijkertijd bedankt de groep haar fans voor alle support. De Ieren zeggen niet te kunnen wachten om hun nieuwe materiaal live ten gehore te brengen.

Ik heb kaarten, wat nu?

De alternatieve rockband laat in haar tweet laten weten dat de shows verschoven worden naar 2018. Desondanks meldt concertorganisator MOJO op Facebook dat fans hun aankoopbedrag binnen 14 dagen automatisch teruggestort krijgen. Geen paniek dus!

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Afgelast · Artiesten · Kodaline Nieuws · Nieuws