XITE Awards show terug van weggeweest met vierde editie

Geschreven door op 5 september 2017 om 17:28
XITE Awards 2017 - Bron: XITE persbericht

De XITE Awards show is back! Op 23 november komen de populairste (inter)nationale artiesten bijeen in de Amsterdamse Melkweg voor de prijsuitreiking.

XITE Awards 2017

Het is alweer twee jaar geleden dat de laatste XITE Awards show gehouden werd. Tijd voor een nieuwe editie! Wie er allemaal genomineerd zijn voor de XITE Awards wordt woensdag 4 oktober pas bekend gemaakt. Vanaf dan kan er gestemd worden op de artiesten.

Toch belooft het nu al een groot spektakel te worden. Zo groot zelfs dat er dit keer voor het eerst  een beperkt aantal kaarten wordt verkocht. Verder werkt het platform samen met de social media gigant Concentrate, welke op het moment wel meer dan 340.000 abonnees telt.

Artiesten

Bij de laatste prijsuitreiking, in het Amsterdamse ‘Pakhuis West’, stalen rappers Ronnie Flex en Lil’ Kleine de show. Er werden tien awards uitgereikt waarvan het duo er drie mee naar huis mocht nemen. Daarnaast won Ronell Langston Plasschaert, zoals Ronnie echt heet, ook nog eens een solo award voor’ best male’.

Natuurlijk vielen niet alleen Ronnie en Kleine in de prijzen. Eva Simons, Martin Garrix, Nielson, Monica Geuze, Teske Schippers en B-Brave mochten namelijk ook awards in ontvangst nemen.

Wie er dit jaar met met de prijzen vandoor gaan is natuurlijk nog niet duidelijk maar XITE belooft “een mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in één vette awardshow!” Er is dus geen twijfel over mogelijk dat de hotste artiesten aanwezig zullen zijn.

Tickets

De kaartverkoop start vrijdag 8 september om 10:00 uur. De tickets zijn bij dit online verkooppunt te verkrijgen:

XITE Awards kaarten

XITE Awardsshow Trailer & aftermovie

Ben jij toch nog heel benieuwd hoe het er allemaal ongeveer aan toe zal gaan? Bekijk hieronder de trailer van de XITE Awards 2017 en de aftermovie van de XITE Awards 2015.

XITE Awards 2017 trailer:

XITE Awards 2015 aftermovie:

YouTube player

Bron: Persbericht 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.