Ed Sheeran hint naar release van in Afrika opgenomen song

Geschreven door op 3 april 2017 om 17:03

Nog maar een maand is het nieuwe album van Ed Sheeran uit, maar krijgen we nu al nieuwe muziek? Zoiets als een nieuwe song van de zanger samen met Fuse ODG en R2Bees? Het komt eraan! 

Ed Sheeran komt nu al met nieuwe song

Het album Divide is inmiddels een maand oud, maar toch kunnen we al snel weer nieuw materiaal verwachten van Sheeran! De singer-songwriter heeft in Ghana een nummer opgenomen met Fuse ODG en hip-hopduo R2Bees. De song is opgenomen in juni 2016. “We made a bunch of music, one song made the album then there’s more coming out,” vertelde de zanger aan The Sun.

“There is actually a full song being released with me, Fuse and R2Bees.”

Wanneer het nummer precies uitkomt is nog niet bekend. Als we meer weten, lees je het natuurlijk hier!

Sheeran in Afrika

De zanger ging naar Afrika vanwege zijn verschijning in een video voor Comic Relief’s Red Nose Day. Sheeran bezocht kinderen op straat in Liberia. Dit deed hem zoveel dat hij vijf weeskinderen heeft gered. Dankzij de hulp van Ed en het goede doel Street Child, wonen de vijf kinderen nu veilig bij een voogd in Monrovia. Een van de kinderen bedankte de Shape of You zanger voor zijn hulp. “If I had not met Street Child and Ed, I would still be sleeping in canoes on the beach.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.