The Heavy voor concert naar Nederland

Geschreven door op 29 juni 2016 om 10:50

De Engelse band The Heavy komt naar Nederland! In november staat de indierockband in Utrecht voor een spetterend optreden!

The Heavy concert

Je kunt maar één ding over ze zeggen: heavy! En dat gaan ze ook laten zien in Utrecht! Op zaterdag 19 november is de Engelse indierockband The Heavy te zien in TivoliVredenburg.

The Heavy kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 1 juli om 10:00.

Spectaculair

Zelfs als je deze band niet kent, ken je ze toch. Hun paradepaardje How You Like Me Now? is namelijk voor veel series gebruikt (Entourage, White Collar, Community), en ook de andere nummers van hun tweede album The House That Dirt Built zijn in veel films, series en games gebruikt.

Maken ze hun nummers dan alleen voor dat? Zeker niet. Live zijn ze een waar spektakel. Ze hebben soul, rock, funk en blues bij elkaar geperst en daarmee spelen ze de daken van alle concertzalen. En hebben we het al gehad over de James Brown-achtige frontman? Hij switcht zo makkelijk van soul naar rock dat je denkt dat hij de legende zelf is. Check hun nieuwe album Hurt & The Merciless, en je bent om!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
The Heavy Nieuws