Annihilator voor een exclusieve show in Enschede

Geschreven door op 12 mei 2016 om 14:46
Annihilator - Fotograaf: Jonas Rogowski | Wikimedia Commons

Thrashmetalband Annihilator uit Canada komt naar Nederland! De bandleden zijn in november exclusief te zien in Atak Enschede.

Annihilator concert

Annihilator

Annihilator – Fotograaf: Jonas Rogowski | commons.wikimedia.org

Annihilator treedt als onderdeel van hun tour ‘Europe IN THE BLOOD’ op in Nederland! In ons land zijn ze alleen maar te zien in Atak Enschede. Het concert vindt plaats op zondag 20 november in de Grolsch Zaal. De deuren gaan om 19:00 uur open en om 19:30 kan het feest beginnen. Bereid je maar voor want het belooft een echt headbangfest te worden!

Annihilator tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Het is de enige show in Nederland dus weer er snel bij! Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Atak.

Annihilator

De Canadese thrashmetalband is in 1984 opgericht door frontman Jeff Water en voormalige zanger John Bates. De line-up is in de afgelopen jaren vaak veranderd. Sinds 2015 bestaat het uit zanger en gitarist Jeff Waters, drummer Mike Harshaw, rhythm gitarist Aaron Homma en bassist Rich Hinks. De Canadezen zijn de meest succesvolle heavymetalband in hun eigen land maar hebben het vooral gemaakt in andere gebieden zoals Japan en Europa.

Meteen met hun eerste twee studioalbums, ‘Alice in Hell’ en ‘Never, Neverland’ heeft de band het al gemaakt in de heavy metalscene. Sindsdien hebben ze nog 13 albums gemaakt die ook goed ontvangen zijn door zowel critici als de fans. Het meest recente album ‘Suicide Society‘ is in 2015 uitgekomen.

Bron: Atak

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.