Skunk Anansie deelt teaser met materiaal van nieuwe album

Geschreven door op 5 januari 2016 om 11:50

Britse rockband Skunk Anansie heeft via social media een teaser gedeeld waarin nieuw materiaal van de band te horen is.

Skunk Anansie ‘Anarchytecture’

De band, onder leiding van frontvrouw Skin, heeft zojuist nieuw materiaal gedeeld via hun social media. In de video kan je luisteren naar ongeveer vijftien seconden nog niet eerder gepubliceerde muziek. De muziek is afkomstig van de zesde studioplaat van de band, die zeer snel uitkomt. Bekijk hieronder de video!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/OfficialSkunkAnansie/videos/10153711265267419/” width=”800″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

Nieuw album en tour

De band tourt dit jaar door Europa ter support van hun nieuwe album Anarchytecture. De band speelt ook een show in Nederland, maar het concert in Paradiso Amsterdam is inmiddels compleet uitverkocht. Het nieuwe album komt uit op 15 januari, dat is dus niet lang meer! Het album kan je onder andere hier vooruitbestellen. Er is inmiddels al een single uitgebracht die afkomstig is van het album. Luister hieronder naar het nummer Love Someone Else!

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.