Holland Zingt Hazes deelt eerste namen voor 2016

Geschreven door op 25 november 2015 om 11:17
Andre Hazes (Holland Zingt Hazes)- Wikimedia Commons

Holland Zingt Hazes brengt de eerste namen naar buiten. Op 17, 18 en 19 maart vindt de vierde editie van de succesvolle showreeks plaats in Ziggo Dome.

Line-up

Zoals verwacht staan André Jr. Hazes en Roxeanne Hazes weer samen op het podium met Jeroen van der Boom als gastheer. De vierde editie van Holland Zingt Hazes kan daarnaast rekenen op de terugkeer van Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Danny de Munk en Peter Beense. Andere artiesten die een bijdrage leveren aan de show zijn Lange Frans en Sjors van der Panne. De organisatie laat weten binnenkort met meer namen te komen.

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes is een showreeks die een ode is aan het leven van volkszanger André Hazes. De meest populaire nummers van dé Nederlandse volkszanger komen voorbij. Met 15.000 man publiek per show verandert de Ziggo Dome voor drie avonden in de grootste kroeg van Nederland. Een meezingfestijn voor jong en oud. Holland Zingt Hazes vindt in 2016 plaats op 17, 18 en 19 maart in Ziggo Dome. Voor meer informatie over kaarten en de show kijk je op de website van Stage Entertainment.

Succesvol

Hazes was en blijft immens populair. De vorige edities van Holland Zingt Hazes waren ontzettend succesvol en telden per jaargang ruim 40.000 bezoekers. In de eerste jaargang werd er door de gigantische interesse zelfs een vierde concert aan de drie geplande optredens toegevoegd! Gezien de populariteit die Hazes heeft nagelaten kon een vierde showreeks in Ziggo Dome dan ook niet uitblijven.

Achterklap

Ondanks dat André Hazes Jr. geen contact meer heeft met moeder Rachel en zus Roxeanne Hazes, zullen broer en zus toch samen op de bühne van Ziggo Dome verschijnen. De contactbreuk zou zijn ontstaan toen Hazes Jr. een relatie aanging met de zestien jaar oudere Monique Noël. Volgens bronnen benadrukt Rachel dat er geen problemen zijn. Iets dat Hazes Jr. echter tegenspreekt.

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.