Taylor Swift dankt carrière aan krachtige moeder

Geschreven door op 4 november 2012 om 20:43
influencers, Taylor Swift - Eva Rinaldi (CC BY-SA 2.0), via Wikimedia Commons

Taylor Swift mag dan talent hebben en uitgegroeid zijn tot een wereldberoemde ster, dit betekent niet dat zij dit alleen voor elkaar heeft gekregen. Een van de grootste krachten achter haar succes blijkt moederlief te zijn.

Mama blijkt erg sterk, voortvarend en soms zelfs een beetje eng te zijn. Ze maakt veel beslissingen en probeert het merk Swift in ere te houden, op de momenten dat Taylor een misstap begaat.

Ondanks de steun van haar moeder is Taylor er naar eigen zeggen erg goed in om zich staande te houden in moeilijke situaties. Dit doet ze mede aan de hand van de door haar geschreven nummers, waar haar frustraties de volledige vrijheid krijgen. Een duidelijk voorbeeld is de hit ‘We are never getting back together’ waar ze haar negatieve gevoelens over een ex uit. Taylor en moeder Swift vormen in elk geval een goed team en zullen de handelsnaam Swift vast nog lang sterk houden.

Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Taylor Swift Nieuws