Ex Amy Winehouse ontvangt niks van erfenis

Geschreven door op 28 maart 2012 om 14:23
Valerie, Amy Winehouse - Fotocredits: Karen Blue (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Blake Fielder-Civil, beter bekend als de ex-man van de overleden zangeres Amy Winehouse, lijkt naar verluid niks te krijgen van de erfenis van bekende souldiva. Dat meldt althans de royaltywebsite van ‘The Sun’.

In het artikel valt te lezen dat Winehouse circa 3 miljoen pond nalaat aan haar ouders, en niet aan haar ex-geliefde Blake.
Dit zou komen doordat de Valerie-zangeres op haar leeftijd van 27 nog geen testament had opgemaakt, mede dankzij dit voorval gaat hiermee de erfenis dus geheel naar de familieleden die het dichtst bij haar staan.
Dit zou natuurlijk heel logisch zijn, maar toch verklaart het artikel dat uit een interview van een vriend die dichtbij Amy stond dat zij nog wel van hem hield. ‘Geen geld, misschien wel een investering. Amy hield nog van hem toen ze stierf.” aldus de betrokkene die Amy vrij goed kende.

Hoe denken jullie over deze zaak? Vinden jullie het eerlijk dat Blake Fielder niks krijgt uit de erfenis van Amy? Laat het ons weten!

Overzicht van Amy Winehouse nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Amy Winehouse Nieuws · Artiesten · Nieuws