Two Door Cinema Club naar Paradiso Amsterdam en TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 2 september 2019 om 14:10
Two Door Cinema Club - Foto: Mike Cicchetti (Sup3r_Fudg3) - Flickr Commons (CC BY-ND 2.0)

Two Door Cinema Club treed in januari twee keer op in Nederland! De Ierse band trapt daarmee het nieuwe jaar heerlijk af met vrolijke indiepop.

Two Door Cinema Club naar Paradiso en TivoliVredenburg

Op dinsdag 21 januari staat het trio in Paradiso Amsterdam. Het concert begint om 20:30 uur. Op zondag 26 januari zijn de mannen vanaf 19:45 uur te zien in TivoliVredenburg met wederom een heerlijke indie-dansavond. Afgelopen juni brachten de bandleden hun vierde album ‘False Alarm‘ uit. Deze gloednieuwe plaat flirt met een eighties-synthpopsound, maar weet ten alle tijden het klassieke Two Door Cinema Club geluid te behouden.

Tickets

De kaartverkoop voor deze dansbare avond vol indie geluid, gaat op vrijdag 6 september van start. Tickets zijn te koop via de website van Paradiso Amsterdam en TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

Over de band

Toen de band in 2010 het album ‘Tourist History‘ uitbracht, wisten de Ieren al gauw een plekje te veroveren aan de indie-top. Met hits als ‘What you know’, ‘Undercover Martyn’ en ‘Something Good Can Work’ weten de mannen van de nodige festivals en optredens een waar feest te maken. Met ‘False Alarm’ kan de groep weer een heerlijk album aan hun oeuvre toevoegen.

 

Bron: Paradiso Amsterdam en TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.