MARINA voor exclusieve Nederlandse show naar 013 Tilburg

Geschreven door op 17 juni 2019 om 12:13
Marina And The Diamonds - Fotograaf Matt Dinnery - Wikimedia Commons CC BY 2.0

MARINA, voorheen bekend als Marina and the Diamonds, komt in het najaar van 2019 naar Nederland! De zangeres geeft een exclusieve show in poppodium 013 te Tilburg.

UPDATE 16-9: De eerder aangekondigde show in 013 blijkt toch niet zo exclusief als gecommuniceerd: Marina komt aankomend najaar ook naar de Melkweg! De Britse zangeres betreedt het Amsterdamse podium op zondag 10 november.

MARINA exclusief in 013

In april 2019 verscheen het langverwachte dubbelalbum ‘Love + Fear’. Reden genoeg voor Marina Diamandis om op tour te gaan! Ook Nederland wordt niet overgeslagen. Op maandag 11 november 2019 geeft de singer-songwriter een optreden in poppodium 013 te Tilburg. De show zit vol nummers van haar nieuwe plaat, zoals de populaire tracks ‘Orange Trees’, ‘To Be Human’ en ‘Enjoy Your Life’.

Tickets

De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Love + Fear’

Marina Diamandis werd bij het grote publiek bekend als Marina and the Diamonds. Onder deze naam bracht de uit Wales afkomstige zangeres drie albums uit, waaronder ‘Froot’ uit 2015. Deze plaat leverde haar lovende recensies op van grote namen in de muziekjournalistiek, zoals Pitchfork, Spin en The Observer. In april 2019 verscheen het langverwachte vierde studioalbum van de artieste. Het dubbelalbum ‘Love + Fear’ is opgesplitst in twee delen. Waar ‘Love’ een ode is aan het leven, vertelt ‘Fear’ een verhaal over onderwerpen als onzekerheid, persoonlijke problemen en machtsmisbruik.

Beluister hier de single ‘Orange Trees’, afkomstig van het eerste deel, ‘Love’:

YouTube player

 

Bronnen: 013, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.