Dauwpop 2019 kondigt o.a. Balthazar, Navarone en Nielson aan

Geschreven door op 8 maart 2019 om 14:26
Balthazar - Fotocredits: Olivier De Wit - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Dauwpop heeft nieuwe namen bevestigd voor 2019! Onder andere Balthazar, Navarone en Nielson zijn toegevoegd aan de line-up van het jaarlijkse festival in Overijssel.

Nieuwe namen Dauwpop 2019

De organisatie van Dauwpop heeft nieuwe namen aangekondigd voor de editie van 2019. Zo treden Balthazar, Navarone, Nielson, Wende en Russian Village Boys op en is ook de komst van StukTV bevestigd. Naast deze nieuwe namen staan onder andere Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, De Staat, RONDÉ, Ronnie Flex & Deuxperience en Kraantje Pappie op het Overijsselse podium. Het eendaagse festival vindt plaats op donderdag 30 mei 2019.

Kaartverkoop

Tickets voor Dauwpop 2019 op donderdag 30 mei zijn reeds verkrijgbaar via de website van Dauwpop. Uitverkocht? Kijk hier.

Dauwpop

Dauwpop vindt elk jaar plaats op Hemelvaartsdag. Het evenement werd voor het eerst georganiseerd in 1995 en viert in 2019 haar vijfentwintigjarig jubileum. Het festival weet al jarenlang grote namen te strikken. Zo stonden acts als Madness, Chef’Special en Triggerfinger op het Overijsselse muziekfestijn tijdens eerdere edities.

 

Bron: Dauwpop.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.