Zoon Lionel Richie dreigt met bom op vliegveld

Geschreven door op 21 januari 2019 om 13:28
Lionel Richie - Credits Brian Solis - Flickr (CC BY 2.0)

Miles Richie, de zoon van muzikant Lionel Richie, is opgepakt door de politie nadat hij op het Britse ‘Heathrow Airport’ zou hebben gedreigd met een bom. 

Zoon Lionel Richie dreigt met bom

Miles, de enige zoon van Lionel Richie, is in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019 opgepakt op een Brits vliegveld. Volgens ooggetuigen beweerde het model een bom op zak te hebben en die af te laten gaan omdat hij het vliegtuig niet mocht betreden. Hij werd namelijk, wegens onbekende redenen, niet toegelaten tot zijn vlucht.

Een politiewoordvoerder meldt het volgende aan TMZ”A 24-year-old man accepted a caution saturday for communicating false information causing a bomb hoax and battery following an incident at Heathrow (Airport) Terminal 5.”

Aanvaring met bewaking

Toen er beveiliging verscheen, zou Miles één van de bewakers hebben geslagen. Hij werd opgepakt door de politie en kreeg een waarschuwing. Na het accepteren van de waarschuwing, werd de 24-jarige vervolgens weer snel vrijgelaten.

Geen aanklacht

Volgens ‘Metro’ worden dergelijke misdaden vaker op deze manier opgelost. De reden hiervoor is om meer zaken buiten het strafrechtelijk systeem te houden. De verdachte wordt niet aangeklaagd voor het misdrijf en hoeft ook niet in de rechtbank te verschijnen. Wel wordt dit permanent geregistreerd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Never posted this

Een bericht gedeeld door Miles Richie (@milesrichie) op

 

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Miles Richie Nieuws · Nieuws · WTF