27/06/2010

Winnaars TMF Awards bekend

The Opposites zijn de grote winnaar geworden van de TMF Awards. In maar liefst drie categorieën ging het rapduo, bestaande uit Willem de Bruin en Twan van Steenhoven, aan de haal met een award. Samen met Sef & Gers sleepten The Opposites met ‘Broodje Bakpao’ de award voor Beste Video en de TMF Superchart Award in de wacht. Ook mocht het tweetal de TMF Pure Award mee naar huis nemen.


Andere winaars waren de mannen van Kane, die wonnen in de categorie Beste Live Act, en Tiësto, die aan de haal ging met een TMF Dance Award. Marco Borsato maakte bekend dat de TMF Borsato Award 2010 voor Waylon was. Esmée Denters werd verkozen tot Beste Vrouw en Jan Smit tot Beste Man. De zanger verraste het publiek tevens met een kort optreden.

Het was de veertiende keer dat de TMF Awards werden uitgereikt. Het evenement vond plaats in het Volkspark van Enschede. Gedurende de avond werden op verschillende podia awards uitgereikt. Ook werden er optredens gegeven door onder anderen Nick & Simon, Di-rect, Gabriella Cilmi en The Partysquad.

Bron: Novum Nieuws

Over

Redacteur bij Artiesten Nieuws

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Plaats je reactie:

comments

17 keer bekeken

Geef uw mening op dit artikel!