Rüfüs Du Sol voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 5 september 2018 om 16:27
Bad Wolves, Melkweg - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Rüfüs Du Sol komt terug naar Nederland! Op woensdag 5 december 2018 staat het Indie Dance Trio op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Rüfüs Du Sol naar de Melkweg

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Rüfüs Du Sol een spraakmakende show gaf tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Tijd voor een nieuw concert dus! Op woensdag 5 december 2018 staan de mannen in Melkweg de Max.

Nieuw album: Solace

Aanleiding voor het optreden is het aankomende album, ‘Solace’. In een eerder interview met Mixmag, gaven zijn aan dat inspiratie voor het album voortkwam uit de woestijnlandschappen in Californië en alles wat de band onderweg heeft meegemaakt. Voor dit optreden tourt de band tevens door Amerika, waar meerdere shows inmiddels zijn uitverkocht.

Rüfüs Du Sol

De alternatieve/indie dance band Rüfüs Du Sol werd in 2010 opgericht en is afkomstig uit Sydney, Australië. De band stond tot mei 2018 bekend als Rüfüs. De band bestaat uit drie leden: Tyrone (vocals, gitaar), Jon (keyboard) en James (drums). In 2015 ontving het trio een ‘ARIA Award’ voor ‘beste dance single’ met het nummer You Were Right. Inmiddels zijn de eerste twee albums, Atlas en Bloom, dubbel platina waard.

Concertkaarten

Tickets voor het concert in de Melkweg gaan in de verkoop op vrijdag 7 september 2018. Kaarten zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Voor meer concerten in de Melkweg, neem ook hier een kijkje!

Beluister hieronder vast het nieuwste nummer, Underwater

 

Bronnen: WikipediaMelkweg, Facebook, Spotify, Migmag

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.