HAEVN keert dit najaar terug naar Koninklijk Theater Carré

Geschreven door op 24 mei 2018 om 16:38
Serious Request, edison pop, HAEVN - Fotocredits: Spotter_nl (CC Flickr) (CC BY 2.0)

HAEVN treedt dit najaar wederom op in Koninklijk Theater Carré. Het duo, bestaande uit zanger Marijn van der Meer en toetsenist Jorrit Kleijnen, brengt tijdens het concert hun debuutalbum ‘Eyes Closed’ ten gehore. 

HAEVN naar Carré

Goed nieuws voor fans van HAEVN. Het Nederlandse duo keert op vrijdag 5 oktober 2018 terug naar Koninklijk Theater Carré. In april 2017 stonden Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen al voor een uitverkochte zaal in het theater.

Eerder dit jaar tourde de band langs bomvolle zalen door Nederland. De kans is groot dat ook het aankomende optreden uitverkocht zal raken.

Concertkaarten

Kaarten zijn vanaf 25 mei 2018 om 10.00 uur te koop via onder andere de site van Carré.

‘Eyes Closed’

Ondanks het grote succes van HAEVN moet de eerste plaat ‘Eyes Closed‘ nog gereleaset worden. Onder andere muziekblad ‘Oor’ geeft het album goede reviews. Vanaf 25 mei 2018 is de langspeler zowel in Nederland als internationaal verkrijgbaar.

Bijzonder ontstaan

De band ontstond nadat filmcomponist Jorrit Kleijnen en singersongwriter Marijn van der Meer gevraagd werden samen te werken voor een reclamefilmpje. De twee maakten het nummer ‘Where the Heart is‘ voor Volvo en ‘Finding Out More‘ was te horen in een commercial van BMW. Ondanks dat de nummers amper 30 seconden te horen waren, bereikten ze internationaal de hitlijsten van Shazam. Hierop besloot het duo de volledige nummers uit te werken.

Gitarist Tom Veugen en drummer David Broeders voegden zich bij de twee mannen en de band was geboren. In 2017 kwam ook bassist Mart Jeninga bij de groep. Meerdere nummers van HAEVN werden een grote hit en de band stond vele malen in grote uitverkochte poppodia en op festivals als Eurosonic Noorderslag. Ook deze zomers staan ze op meerdere Nederlandse festivals, waaronder Dauwpop.

Bron: Carré, haevnmusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.