Rapper Big Boi van OutKast met show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 4 april 2018 om 11:19
Big Boi @ CounterPoint Festival in Fairburn, GA on September 29, 2012. Author: Concerttour (wikimedia commons, CC BY-SA 3.0)

Rapper Big Boi komt naar Nederland! De helft van het wereldberoemde Amerikaanse hiphopduo OutKast staat op vrijdag 6 juli op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht.

Big Boi TivoliVredenburg

Goed nieuws voor de fans van de rapper Big Boi! Op 6 juli treedt de helft van het succesvolle OutKast op in TivoliVredenburg. Het is een exclusieve show en belooft zodoende uitermate interessant en gezellig te worden!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende vrijdag, 6 juli om 09.00. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

Big Boi

De Amerikaanse rapper Big Boi is inmiddels een bekende naam in de hiphopscene. Samen met André 3000 vormde hij in 1991 het duo OutKast. Deze rapgroep verkocht meer dan 20 miljoen platen en won 6 Grammy’s. Het duo is hiermee een van de meest succesvolle rapacts aller tijden. Vooral de nummers ‘Hey Ja’ en ‘Ms. Jackson’ werden wereldberoemd. Ook zijn solocarrière verloopt voorspoedig. Enkele albums werden positief ontvangen en verkochten zeer goed.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·