Asaf Avidan komt aankomend najaar naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 13 juni 2017 om 13:42
asaf avidan - foto: L. Green -bron: Wikimedia commons

Fans opgelet! Asaf Avidan komt naar Nederland! Aankomend najaar is de Israëlische singer-songwriter te bewonderen in de Melkweg, Amsterdam.

asaf avidan - foto: L. Green -bron: Wikimedia commons

foto: L. Green -bron: Wikimedia commons

Asaf Avidan concert

Asaf Avidan komt naar Nederland! Op donderdag 2 november 2017 is de zanger te horen op het podium van de Melkweg, Amsterdam. Je kunt Asaf kennen van het nummer ‘Reckoning song’, die een hit werd toen Wankelmut er een remix van maakte. De remix werd bekend onder de naam ‘One day’.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert gaan op donderdag 15 juni in de verkoop en zijn onder andere verkrijgbaar bij de site van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk dan hier.

Asaf Avidan – One day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)

In 2012 bracht de singer-songwriter zijn single ‘Reckoning Song’ uit. Toen in dat zelfde jaar DJ Wankelmut het liedje remixte en uitbracht onder de naam ‘One day’ werd het een grote hit in Europa. Ben je benieuwd naar de single van de Israëlische singer- songwriter? Bekijk hieronder de video van het nummer ‘One day / Reckoning Song’.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.