Future Islands voor intieme show naar Oedipus Brouwerij Amsterdam

Geschreven door op 13 maart 2017 om 11:47
Future Islands (youtube screenshot)

Future Islands komt zondag 19 maart naar Nederland! De Amerikaanse band geeft een bijzondere show in de Oedipus Brouwerij in Amsterdam.

Future Islands naar Amsterdam

De Amerikaanse synthpopband Future Islands komt binnenkort naar Nederland! Op zondag 19 maart staat de Amerikaanse groep in de Oedipus Brouwerij in Amsterdam. De intieme show in de Amsterdamse bierbrouwerij is ter gelegenheid van het nieuwe album van de groep, dat 7 april verschijnt. De plaat draagt de titel ‘The Far Field’.

Loterij

Kaarten voor de intieme show gaan op een bijzondere manier in de verkoop. Fans die bij het optreden aanwezig willen zijn kunnen zich inschrijven voor een loterij op de website van de band. De winnaars worden op 15 maart bekend gemaakt en krijgen een ticketlink. Hiermee kunnen zij een ticket aanschaffen.

‘The Far Field’

De Amerikaanse synthpopband zag in 2006 het levenslicht. Elf jaar en vele grote shows later heeft de band  vier studioalbums uitgebracht. Op 7 april 2017 volgt de volgende plaat: ‘The Far Field’. Deze plaat is de opvolger van het in 2014 uitgebrachte ‘Singles’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.