Xavier Rudd komt op 27 juni naar De Oosterpoort in Groningen

Geschreven door op 15 februari 2017 om 10:31
Xavier Rudd Live - Fotograaf: Kmeron - Bron: Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Singer-songwriter Xavier Rudd komt naar Groningen! Naast zijn show in TivoliVredenburg, die inmiddels uitverkocht is, komt de zanger ook naar De Oosterpoort. Op dinsdag 27 juni staat Rudd op het Groningse podium.

Xavier Rudd in De Oosterpoort

De Australische multi-instrumentalist zal een dag na zijn show in TivoliVredenburg ook naar Groningen komen. De show in De Oosterpoort is op dinsdag 27 juni. Het concert in TivoliVredenburg is inmiddels uitverkocht. Met de aankondiging van deze nieuwe show, krijgen zijn Nederlandse fans die misgrepen dus een tweede kans!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor de show van de singer-songwriter gaan op 17 februari in de verkoop. Tickets zijn onder andere beschikbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Tickets Xavier Rudd

Secundair:

Tickets Xavier Rudd

Live In The Netherlands

Na al negen studioalbums gemaakt te hebben brengt Rudd op 21 april zijn eerste livealbum uit. De plaat krijgt de naam ‘Live In The Netherlands’ en is opgenomen tijdens zijn show in TivoliVredenburg vorig jaar! Naast zijn shows in De Oosterpoort en TivoliVredenburg is de zanger dit jaar ook te bewonderen op het festival Down The Rabbit Hole.

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.