Volbeat terug naar Nederland voor openluchtconcert Strijp-S

Geschreven door op 29 november 2016 om 10:28
Volbeat - Foto: © Markus Felix | PushingPixels (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Volbeat komt weer naar Nederland! De Deense band geeft op 5 september 2017 een openluchtconcert op Strijp-S in Eindhoven.

Volbeat concert

Eerder deze maand stond de band nog in een bomvolle Ziggo Dome, maar nu hebben de mannen laten weten volgend jaar alweer terug te komen! Op dinsdag 5 september staat Volbeat voor een concert in de open lucht op Strijp-S in Eindhoven. Het optreden is onderdeel van de ‘Seal The Deal 2017’-tour van de band, in het kader van hun nieuwste album Seal The Deal And Let’s Boogie.

Volbeat kaarten

Kaarten voor de show in Eindhoven gaan op donderdag 1 december om 10:00 uur in de verkoop. De tickets zijn te reserveren via de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop (vooruit te bestellen)

Deens gitaarwerk

De Deense band wordt geroemd om hun mix van heavy metal, rock ’n roll en rockabilly. Met het zware gitaarwerk weet de band te zorgen voor een echt eigen geluid. Afgelopen zomer kwam het nieuwe album Seal The Deal And Let’s Boogie uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.