Amerikaanse bluesman Walter Trout komt voor 3 shows naar Nederland!

Geschreven door op 3 november 2016 om 11:10
Walter Trout - Foto: madamjujujive (Flickr, CC BY 2.0)

De Amerikaanse Walter Trout, een van de allergrootste bluesrock iconen van de afgelopen 40 jaar komt volgend jaar april voor drie shows naar Nederland!

Walter Trout in concert

Op woensdag 26 april 2017 staat Walter op het podium in Doornroosje in Nijmegen, op donderdag 27 april in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer en op vrijdag 28 april 2017 bestijgt hij het podium van TivoliVredenburg in Utrecht! Een pensioen leeftijd heeft de muzikant al bereikt, waarbij hij mag terugkijken op een hele mooie carrière, maar Walter gaat het niet rustiger aan doen. Na zijn levertransplantatie in 2014 heeft de muzikant meer energie dan ooit! Dit gaat hij dan ook zeker laten merken tijdens zijn shows in Nederland!

Tickets voor de concerten

Kaarten voor de concerten gaan op vrijdag 4 november om 10.00 in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster Doornroosje

Vanavond is Trout ook te zien in 013 in Tilburg!

Walter Trout

Het nieuwe album ALIVE in Amsterdam is opgenomen tijdens zijn Nederlandse comeback concert in Carré eind november. Walter was bandlid van de legendarische John Mayall’s Bluesbreakers en begon in 1989 zijn eigen band: Walter Trout and The Radicals. Met zijn band treed de muzikant zo’n 200 keer per jaar op.

Luister hier naar Say Goodbye to The Blues:

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg, Doornroosje

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws