Kurt Vile & The Violators naar Den Haag en Amsterdam

Geschreven door op 28 april 2016 om 10:52

Kurt Vile komt met zijn band The Violators naar het Paard van Troje en  Paradiso! De concerten vinden plaats op maandag 27 juni in Den Haag en 28 juni in Amsterdam.

Concert Kurt Vile & The Violators

Indierocker Kurt Vile komt op maandag 27 juni naar Nederland! Samen met zijn band The Violators geeft hij een concert in het Paard van Troje in Den Haag.

In maart werd al aangekondigd dat de zanger voor twee andere concerten naar Nederland komt. Op 28 juni staat Vile in Paradiso en op 29 juni in de Vera in Groningen.

Kaarten

Kaarten voor het concert zijn onder andere te vinden op Ticketmaster. De kaartverkoop is op het moment van aankondiging ook meteen begonnen.

b’lieve i’m goin down…

Vile’s laatste album dateert van september 2015, toen hij b’lieve i’m goin down… uitbracht. De indie-rocker staat bekend om zijn atmosferische albums, en staat hoog in achting bij de indie-fans. Zijn laatste album ging de folk-kant op, maar wordt ook erg hoog gewaardeerd. Veel mensen kennen Vile van zijn oude band The War On Drugs, en zijn eigen sound heeft daar veel weg van. Deze man is een echte sensatie, en een must-see voor alle indie-fans!

 

Bron: Paard van Troje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.