Frank Turner voor concert naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 6 april 2016 om 10:36

Ook Frank Turner is toegevoegd aan de zomerconcerten van Live At Amsterdamse Bos. De zanger geeft samen met zijn band op 5 september een concert.

Frank Turner concert

Na namen als Neil Finn, The Common Linnets en Kovacs is nu ook Frank Turner aan het lijstje toegevoegd. Samen met zijn band The Sleeping Souls geeft de zanger maandag 5 september een concert in het Amsterdamse Bostheater.

Kaarten

Kaarten voor het concert gaan zaterdag 9 april om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de sites van Live At Amsterdamse Bos en Eventim.

Live At Amsterdamse Bos

Live At is een serie openluchtconcerten die van de zomer plaatsvinden in het Bostheater in Amsterdam. Tot nu toe zijn de volgende artiesten aangekondigd voor de concertreeks: Kovacs, Neil Finn, Maaike Ouboter, Candi Staton, Sharon Jones & The Dap-Kings en Nahko and Medicine for the People. Live At is sinds 2013 bezig is en heeft al vele namen voorbij zien komen, zoals Kensington, Milow, Blaudzun en Jett Rebel.

Turner

Frank Turner is een Engelse singer-songwriter van punk- en folkmuziek uit het Engelse Meonstoke. Turner begon zijn muzikale carrière als frontman van de punkband Million Dead maar verkreeg pas enige bekendheid in Engeland toen hij solo ging. In 2006 bracht hij zijn eerste album uit en daarna volgden er nog vier.

 

Bron: Live At Amsterdamse Bos

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.