Lowlands Blokkenschema bekend

Geschreven door op 31 juli 2014 om 12:32
Ticketmaster, Lowlands - Foto Lowlove.nl (rechtenvrij, zie: http://www.lowlove.nl/2014/dagverslag/lowlands-2014-in-beeld/)

Het blokkenschema voor Lowlands festival 2014 is bekendgemaakt en leert ons dat Disclosure, Stromae en Queens of the Stone Age de headliners van de Alpha zijn. De Grolsch wordt afgesloten door achtereenvolgens Janelle Monàe, The National en Portishead. Bekijk hier het Lowlands Blokkenschema.

Lowlands Blokkenschema

In het Lowlands blokkenschema op Festivalinfo kan je een eigen persoonlijke blokkenschema maken door aan te klikken welke artiesten jij gaat zien. Dit persoonlijke schema kun je vervolgens delen via social media, uitprinten en meenemen naar het festival. Kijk hier voor het Lowlands Blokkenschema.

 

Blokkenschema en Mobile Guide

Naast het blokkenschema is er een Mobile Guide app beschikbaar. Die houdt de Lowlandsbezoeker tijdens het festival op de hoogte van alle belangrijke info en eventuele programmawijzigingen. Ook stuurt de app je een herinnering vlak voor je favoriete acts beginnen met spelen.

 

Meer dan 150 acts op Lowlands 2013

In totaal treden er in het Lowlandsweekend van 15 tot en met 17 augustus rond de 150 acts op, verspreid over elf verschillende podia. Naast muziek in de Alpha, Grolsch, India, Bravo, Lima, X-Ray en Charlie is er ook theater in de Juliet en Mike en worden er een aantal films vertoond in de Echo.

 

Lowlands Tickets

De tickets voor Lowlands zijn inmiddels uitverkocht bij de reguliere verkoopsite.
Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen en wil jij lowlands 2014 echt niet missen? Dan zijn er gelukkig nog wel mogelijkheden om tickets te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen op de website van Ticketswap. Wij raden je wel af om e-tickets via websites als marktplaats te kopen. Hier zitten veel oplichters die e-tickets vaak meerdere keren verkopen.

Je kunt beter hardcopykaarten kopen omdat deze niet gemakkelijk te vervalsen zijn. Hiervoor kun je meestal nog wel terecht bij een secundaire ticketshop. In de periode vlak voor het festival, worden Lowlands tickets voor enorm voordelige Last-minute prijzen aangeboden. Kijk hier voor goedkope hardcopy Lowlands Tickets.

 

Festival Kampeertips

Heb je al zin om te gaan kamperen tijdens Lowlands Festival? Artiesten Nieuws heeft voor jou een aantal super handige festival kampeertips op een rijtje gezet. Lees ze even door voordat je naar Lowlands vertrekt!

 

Altijd het laatste Lowlands nieuws

Mis nooit meer een aankondiging of voorverkoop van Lowlands. Volg Artiestennieuws op Facebook.


Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Lowlands en andere relevante evenementen en artiesten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lowlands Nieuws · Nieuws