Win een tas van Cowboysbag

Geschreven door op 26 oktober 2012 om 15:00
artiesten en bands promoten, Logo Artiesten Nieuws - Zwart Groot (ArtiestenNieuws)

Op de Facebook pagina van ArtiestenNieuws maak je kans om een tas van Cowboysbag te winnen! Lees hier wat je moet doen om aan de actie deel te nemen.

Cowboysbag is momenteel een van dé merken op het gebied van tassen. Dit model, ‘The Bag’, is een prachtige lederen unisex tas. Door de meerdere vakken en schouderband is de tas naast een lust voor het oog ook enorm praktisch. Je kan hem gebruiken om naar school te gaan maar hij is ook stoer genoeg om zakelijk te gebruiken.

De hiernaast afgebeelde tas is de variant die je kan winnen. De kleur, cognac, is een prachtige herfstkleur maar ook de rest van het jaar completeert deze al je outfits.

Wat moet je doen om de tas te winnen?

Laat op onze Facebook pagina in het bovenste bericht, de winactie, weten waarom jij deze tas wilt winnen. Tip daarnaast minimaal 1 vriendin wie je de tas ook gunt in je reactie. Uit alle reacties wordt éen winnaar gekozen. Vrijdag 2 november om 12.00u maken we deze bekend.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Checkyourbag.nl

UPDATE 2-11-2012: DE WINNAAR IS BEKEND

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws