Nieuwe Single Britt: De Wereld Rond Featuring Ymke (Video)

Geschreven door op 25 april 2012 om 9:41
Britt Dekker - Credits: DWDD via Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Het is weer eens zover, want de bekende tv-ster Britt Dekker heeft weer een nieuwe single! Na ‘F*cking Vet!’ is er nu namelijk ‘De Wereld Rond’, wat zij samen met collega Ymke van hetzelfde tv-programma hebben opgenomen. Benieuwd? Bekijk het hier!

Dit deed de bekende ‘Meisjes In De Jungle’-ster in het kader van het nieuwe programma waar zij samen met Ymke, ook bekend van het programma, de titelsong voor het nieuwe programma ‘Britt en Ymke en het Mysterie van?’ voor doen.

Want de wereld rond is ook echt wat zij doen, in het nummer komen de ervaringen naar boven van beide dames over de diversen landen die zij bezocht hebben voor hun nieuwe tv-prorgramma. Zoals Omaan, Namibië, Japan, Mexico en de Filipijnen.

De 20-jarige is met dit nummer weer echt de Britt die wij allemaal kennen; want de typische, vaak niet al te snuggere uitspraken van de tv-persoonlijkheid, is wat haar natuurlijk beroemd heeft gemaakt.

Het is voor de blondine dus alweer de tweede single, want afgelopen jaar wist zij nog een hit te scoren met ‘F*cking Vet’, waarmee zij zelfs de elfde positie in de top 100 wist te bereiken.

Benieuwd naar de single? Beluister hem hier en zeg wat jij ervan vindt!

Britt – De Wereld Rond feat. Ymke:

YouTube player

Bron foto: janvis.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Britt Dekker Nieuws · Nieuws · Videos