GoldLink met ‘Diaspora 2019 European Tour’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 7 juni 2019 om 17:02
GoldLink - Fotocredits: The Come Up Show (Flickr) - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)
UPDATE 25-6-2019: Vanwege grote belangstelling geeft GoldLink op dinsdag 12 november 2019 een extra concert in de Amsterdamse Melkweg. Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 28 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster.

In november 2019 treedt GoldLink op in de Amsterdamse Melkweg! Het concert staat in het teken van het aankomende album van de Amerikaanse rapper, ‘Diaspora’.

GoldLink op tour langs Melkweg

In het najaar van 2019 komt GoldLink terug naar Nederland voor een exclusieve show! Op zaterdag 23 november 2019 staat de rapper op het podium van de Grote Zaal in de Melkweg te Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de ‘Diaspora 2019 European Tour’. Met deze concertreeks viert de hiphopartiest de release van zijn aankomende tweede album ‘Diaspora’. Het is niet de eerste keer dat de Amerikaan optreedt in het Amsterdamse poppodium: in 2017 gaf hij er ook een show.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Diaspora’

D’Anthony Carlos, zoals de rapper werkelijk heet, groeide op in Washington D.C.. Hier maakte hij voor het eerst kennis met verschillende genres, waardoor hij zijn eigen sound ontwikkelde; een combinatie van hiphop en disco met Afrikaanse invloeden. Na twee succesvolle mixtapes en zijn debuutalbum in 2017, brengt de zesentwintigjarige artiest in 2019 een nieuwe plaat uit. ‘Diaspora’ verschijnt op woensdag 12 juni 2019. Meerdere nummers zijn echter al te beluisteren. Zo ook ‘U Say’, een samenwerking met de rappers Tyler, The Creator en Jay Prince.

Alvast in de sfeer komen? Luister naar de nieuwe track hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.