Britse hitsensatie Magic Of Motown komt naar Nederland!

Geschreven door op 9 april 2018 om 10:54
Magic of Motown. Credits: Flickr: Roger Blackwell, CC BY 2.0

De Britse hitsensatie Magic Of Motown komt naar Nederland! In 2019 verzorgen zij enkele shows en zetten de complete avond in het teken van de wereldberoemde boogie! 

Magic of Motown naar Nederland

Theatertour Magic of Motown komt naar Nederland! De Britse hitsensatie bouwt de laatste jaren een succesvolle show op vol boogie. De muzikanten spelen de bekendste liederen van de muzikanten van het Motown-record als Marvin Gaye, Stevie Wonder en The Four Tops. Zij staan onder meer in De Melkweg te Amsterdam en in de Effenaar te Eindhoven.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint woensdag 11 april om 10.00 Tickets zijn verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster.

 

Tourdata

Voor een overzicht van de tourdata, kijk hieronder. Mogelijk komen er nog enkele nieuwe shows bij. Houd dus ArtiestenNieuws in de gaten! Wij houden je op de hoogte mochten er nog meer shows aangekondigd worden.

07 maart 2019: Melkweg, Amsterdam.
10 maart 2019: Effenaar, Eindhoven.

Magic of Motown

Voor de fans van boogie en/of Motown is dit de uitgewezen mogelijkheid om er een fantastische avond van te maken. De show is een gigantisch succes in Engeland en brengt hun faam nu naar Nederland. In Engeland trok de theatershow al meer dan een miljoen bezoekers (waaronder de koning). Zodoende kan Magic of Motown als één van de grootste successen van dit moment gezien worden.

Bron: Green House Talent. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.