André Hazes wint Ticketmaster Award voor populairste artiest

Geschreven door op 2 oktober 2017 om 13:13
Ticketmaster Award (André Hazes en Marco Borsato - Foto: Ticketmaster (Persbericht New Influence)

André Hazes heeft de Ticketmaster Award voor populairste Nederlandstalige artiest gewonnen! Hazes ontving de prijs op 2 oktober tijdens het evenement Buma NL.

André Hazes ontvangt Ticketmaster Award

Goed nieuws voor André Hazes! De jonge volkszanger werd op maandag 2 oktober flink verrast tijdens het evenement Buma NL in TivoliVredenburg. André kreeg de Ticketmaster Award voor meest populaire Nederlandstalige Artiest uit de handen van oud-winnaar Marco Borsato.

De award is niet enkel gebaseerd op ticketverkoop, maar ook op social media-interactie, websitebezoek en zoekopdrachten op Ticketmaster.nl. In januari stond André twee keer voor een uitverkocht AFAS Live en in oktober is Ahoy Rotterdam twee keer aan de beurt!

“Gigantische progressie”

André Hazes is dus de populairste Nederlandstalige artiest voor 2016/2017. Daarmee is hij de opvolger van Guus Meeuwis (2014/2015) en Marco Borsato (2015/2016). Aukina Buining van Ticketmaster ligt toe:

“Afgelopen jaar heeft André een gigantische progressie laten zien. Hij verkoopt nu de grote zalen van Nederland al uit, waarbij het plafond nog lang niet in zicht lijkt. Dit zien wij niet alleen terug in verkoopcijfers maar ook in de online reacties en zoekopdrachten. Zijn populariteit is ongekend. Het is dan ook niet meer dan terecht dat hij de winnaar is van de Ticketmaster Award 2016/017.”

Buma NL

Buma NL is een eendaags evenement met panels, discussie, masterclasses en showcases. Hét middelpunt van de Nederlandse muziekindustrie dus! André Hazes en Marco Borsato verzorgden op maandagochtend samen het openingscollege van het evenement.

 

Bron: Persbericht New Influence

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.