The Voice of Holland kandidaten met Concert HMH 2011

Geschreven door op 12 oktober 2011 om 16:09
Logo: the voice of holland (TVOH)

The Voice of Holland Kanidaten geven een Concert op 28 en 29 december in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Dit moet je niet missen!

The Voice of Holland concert

De grootste talentenshow van het jaar waar iedereen het over heeft: The Voice of Holland gaat in concert! Wekelijks wordt het populaire programma op RTL4 bekeken door ruim 3 miljoen mensen. Alleen de beste talenten gaan door bij de ‘Blind Auditions’. Vervolgens worden ze begeleid door een top artiest als coach, dit jaar zijn de couches: VanVelzen, Nick & Simon, Angela Groothuizen en Marco Borsato. Zij motiveren de talenten om boven zichzelf uit te stijgen.

Aan het einde van december is bekend welke 12 talenten er nog in de race zijn om The Voice te winnen. Deze 12 talenten gaan twee concerten geven onder de naam The Voice of Holland in Concert. Bij deze concerten zal waanzinnig zangtalent te horen zijn en kan je jouw favoriete kandidaat uit The Voice live zien optreden.

Tickets zijn vanaf vrijdag om 20:30 uur verkrijgbaar bij SeeTickets. Zorg dus dat je vrijdagavond klaar zit als je deze unieke concerten niet wilt missen!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws