Agnes Obel voor concerten naar Amsterdam en Brussel

Geschreven door op 29 april 2016 om 11:07

Agnes Obel komt naar Amsterdam en Brussel! De Deense singer/songwriter bezoekt tijdens haar Europese tour in november Paradiso en Ancienne Belgique!

Agnes Obel concert

Goed nieuws voor fans van Agnes Obel! De Deense singer/songwriter komt op donderdag 3 november voor een optreden naar Paradiso, en op woensdag 2 november naar Ancienne Belgique!

Kaarten

Kaarten voor beide optredens gaan vanaf 3 mei om 10:00 in de verkoop. De kaarten voor het concert in Paradiso zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, en voor het concert in Ancienne Belgique via de website van AB.

Deens talent

Obel staat in Denemarken bekend als een groot talent. In 2011 won zij, na het uitkomen van haar eerste album Philarmonics, 5 Deense muziekprijzen. Ze won prijzen voor het beste album, beste pop-release, beste debuut, beste vrouwelijke artiest en beste songwriter. In 2013 kwam haar tweede album Aventine uit, en sindsdien is ze bezig met haar derde album. Agnes is een veelbelovende artiest die je gezien moet hebben!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.