Spotter Dansmachine op Tweetakt Festival in Utrecht

Geschreven door op 16 april 2016 om 22:00
De Spotter dansmachine op Tweetakt - Fotocredits: Sean Brandenburg (ArtiestenNieuws)

Het Tweetakt Festival in Utrecht is al weer een tijdje aan de gang. Wij van ArtiestenNieuws waren erg benieuwd wat er dit jaar allemaal op het festival te vinden is. De ‘Spotter dansmachine’ trok onze aandacht!

Spotter dansmachine

Tweetakt

De Spotter dansmachine op Tweetakt. ©ArtiestenNieuws

Het Tweetakt festival: een aanstekelijk en avontuurlijk programma van theater, dans, cabaret, muziek, beeldende kunst, interactieve games en korte kunstfilms voor álle leeftijden. Zo staat het festival ook dit jaar weer in Utrecht!

Wij van ArtiestenNieuws waren benieuwd naar de zogenoemde ‘Spotter dansmachine’. De machine maakt gebruik van een 3D camera om je bewegingen zo te volgen en animaties op het projectiescherm mee te laten ‘dansen’.

Tweetakt

Ben je benieuwd naar de creatieve uitvinding van Chris Koolmees? Bekijk dan onze kleine reportage hieronder en bezoek ook zeker eens de website van het festival en Chris Koolmees om nog meer te weten te komen!

Het festival staat dit jaar tot en met zondag 17 april in Utrecht. Wil je de Spotter nog bewonderen, ga er dan zeker dit weekend eens langs! Het beste van alles? De Spotter is helemaal gratis!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.