Queensrÿche voor concert naar Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer

Geschreven door op 15 maart 2016 om 11:37

Goed nieuws voor fans van Amerikaanse progressieve metalband Queensrÿche! De band komt eind augustus naar Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer voor een concert.

Queensrÿche naar Boerderij Zoetermeer

Amerikaanse progressieve metalband Queensrÿche komt naar Cultuurpodium Boerderij! De band geeft op maandag 29 augustus om 20:30 uur ‘s avonds een show in de Zoetermeerse concertzaal.

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Ook zijn kaarten te verkrijgen aan de dagkassa van Boerderij.

Er is momenteel nog geen voorprogramma bekendgemaakt.

Update 1 juni: Methodica staat in het voorprogramma.

Operation:Mindcrime

De Amerikaanse metalband kreeg begin jaren ’80 wereldwijde bekendheid en heeft in de afgelopen decennia een trouwe schare fans opgebouwd. In 1988 bracht de band het monumentale album Operation:Mindcrime uit, dat inmiddels behoort tot de top tien beste verkochte conceptalbums aller tijden!

Zanger Todd La Torre heeft het stokje overgenomen van Geoff Tate en bewijst op het meest recente album Condition Hüman dat hij een waardig vervanger is.

 

Bron: Boerderij

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.