Chris Robinson Brotherhood geeft concerten in Nederland

Geschreven door op 18 december 2015 om 16:33

De Amerikaanse bluesrockband Chris Robinson Brotherhood komt naar Nederland. Begin maart geeft de band vier concerten in Nederland.

Tickets

Op 1 maart staan de Amerikanen in Doornroosje te Nijmegen, op 2 maart in de Oosterpoort te Groningen, 3 maart in Paradiso Amsterdam en op 4 maart in de Muziekgieterij te Maastricht.

Kaarten voor Chris Robinson Brotherhood zijn nu te koop via Ticketmaster. Tickets voor het concert in Nijmegen gaan op zaterdag 19 december om 10.00 uur via de website van Doornroosje in de voorverkoop.

An Evening with the Brotherhood tour

De tour van de band, An Evening with the Chris Robinson Brotherhood, staat in het teken van de groep zijn meest recente album Phosphorescent Harvest, dat in 2014 uitkwam. Na meer dan anderhalf jaar touren door de Verenigde Staten komt de band van Chris Robinson dit voorjaar naar Europa. Zo geeft de rockformatie ook concerten in Stockholm, Milaan en Parijs.

The Black Crowes

De band, bestaande uit Chris Robinson, Neal Casal, Adam MacDougall, Mark Dutton en Tony Leone, werd in 2011 opgericht. Chris Robinson is ook bekend van The Black Crowes, een Amerikaanse band die sinds 2011 voor onbepaalde tijd uit elkaar is.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.