Kendrick Lamar genomineerd voor 11 Grammy’s

Geschreven door op 7 december 2015 om 16:33

Kendrick Lamar is de grootste kanshebber bij de Grammy Awards, die in februari worden uitgereikt. De rapper is elf keer genomineerd.

Kendrick Lamar – Alright

Met zijn nummer Alright is Lamar genomineerd in de categorieën song van het jaar, beste rapnummer, beste rap optreden en beste videoclip. Ook zijn album To Pimp a Butterfly is voor meerdere Grammy’s genomineerd. Het nummer Bad Blood dat hij samen met Taylor Swift maakte is meerdere keren genomineerd. Taylor Swift zelf maakt kans op zeven prijzen.

Record of the Year

De genomineerden voor Record of the Year, de belangrijkste award, zijn D’Angelo and The Vanguard – Really Love, Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk, Ed Sheeran – Thinking Out Loud, Taylor Swift – Blank Space en The Weeknd – Can’t Feel My Face.

YouTube player

Grammy’s

Op 15 februari 2016 worden de Grammy’s voor de 58e keer uitgereikt. In 83 categorieën worden awards uitgereikt, van dance tot klassiek. Adele, de succesvolste artiest van dit moment, is niet genomineerd. Haar single Hello en haar album 25 zijn ná 30 september uitgebracht en zijn daarom niet meegenomen in de nominaties. Tussen 2009 en 2014 won Adele tien Grammy’s, waarvan zes in 2012.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kendrick Lamar Nieuws · Nieuws