The Game geeft concert in de Melkweg Amsterdam (update)

Geschreven door op 30 november 2015 om 13:34

Rapper The Game komt naar Amsterdam! De hiphopper staat op woensdag 27 januari in de Melkweg.

The Documentary 2 Tour

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 27 november om 10:00 uur. Het concert is onderdeel van The Documentary 2 Tour, vernoemd naar zijn gelijknamige album dat in oktober van dit jaar uitkwam.

Update: het eerste concert op 27 januari is uitverkocht. Wegens de grote belangstelling is er een tweede concert aangekondigd op donderdag 28 januari, de kaartverkoop daarvoor start op dinsdag 1 december,

Zijn album The Documentary 2 bevat samenwerkingen met grote namen uit de hiphopwereld, zoals Dr. Dre, Will.I.Am, P. Diddy, Kanye West, Snoop Dogg en Fergie. Het album is een vervolg op zijn eerste album The Documentary, dat in 2005 uitkwam. Daarop stond de hit Hate It or Love It, die hij met 50 Cent maakte. In de tussentijd bracht hij nog vier andere albums uit.

The Game tickets

Kaarten voor The Game gaan op vrijdag 27 november in de verkoop bij Ticketmaster. De verwachting is dat het concert snel is uitverkocht, dus wacht niet te lang!

Of het concert daadwerkelijk doorgaat, is nog maar de vraag. In 2013 en 2014 annuleerde The Game meerdere keren zijn concerten in Amsterdam en ging het op een vervangende datum later ook niet door.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.