Taryll Jackson Live in juni 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 20 maart 2019 om 16:24
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In juni 2019 komt Taryll Jackson naar Nederland! Met de show ‘Taryll Jackson Live’ staat de zanger op het podium van de Amsterdamse Melkweg.

Taryll Jackson Live naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Taryll Jackson! De singer-songwriter komt op zaterdag 8 juni 2019 naar de Amsterdamse Melkweg voor een intiem concert. In zaal Upstairs vindt ‘Taryll Jackson Live‘ plaats. Tijdens deze exclusieve show deelt de zanger zijn nieuwe muziek uitsluitend met het publiek.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de site van Ticketmaster. Naast de reguliere kaarten, zijn er ook VIP-kaarten te verkrijgen. Hierbij zit een meet & greet met Taryll. Uitverkocht? Kijk hier.

Taryll Jackson

Jackson verkreeg bekendheid als lid van de popgroep 3T. Tot 2009 was hij actief in de groep waarna hij besloot te werken aan zijn solocarrière. Sindsdien heeft de artiest meerdere soulvolle songs uitgebracht. In 2012 bracht Taryll zijn debuutalbum ‘Undeniable’ uit.

 

Bron: Spotify, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.