Nieuw festival eilân in september 2019 op Terschelling

Geschreven door op 5 februari 2019 om 16:54
Eilân - Fotocredits: Ankeric - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In september 2019 vindt er op Terschelling een nieuw festival plaats, genaamd ‘eilân’. Onder andere Maribou State, Jungle By Night en The Mauskovic Dance Band betreden het podium op het eiland. 

Eerste editie eilân

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 september 2019 vindt het nieuwe festival eilân plaats. De locatie van het evenement is Duinmeertje Van Hee op Terschelling. Liefhebbers van alternatieve pop en elektronica kunnen hier dit weekend genieten van het festival op deze bijzondere plek.

Programma

Inmiddels zijn de eerste namen voor de aankomende editie al bekendgemaakt. Bekijk hier de aangekondigde acts: Apparat, Maribou State, MCDE DJ-Set, Jungle By Night, Weval Duo, Antal, Colin Benders, Mr. Scruff, Portico Quartet, Dj Dustin, Map.ache, Tom Trago, David Vunk, The Mauskovic Dance Band, Cubicolor live, Olaf Boswijk, Otzeki, LUWTEN, Titia, upsammy, Karel, Some Chemistry, Inner River, Radio Radio en Bakkie Bakkie.

Tickets

Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 14 februari 2019 via de website van eilân. Slaapplekken zijn niet inbegrepen bij de tickets. Naast het terrein ligt een bungalowpark en twee campings. Het is mogelijk hier een al opgezette tent te boeken. Via de website van Rederij Doeksen is het mogelijk een overtocht vanuit Harlingen naar Terschelling te boeken.


Bronnen: MOJO, www.eilan.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jungle By Night Nieuws · Nieuws · Weval Nieuws