Blue October met nieuw album naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 9 oktober 2018 om 11:49
Blue October - Fotocredits: Schröder+Schömbs PR _ Brands | Media | Lifestyle - Wikimedia Commons (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws voor de fans van Blue October! De hardrockband komt in februari 2019 naar Nederland voor een show in de Melkweg. 

Blue October naar Nederland

Blue October geeft op vrijdag 1 februari 2019 een show in de Melkweg in Amsterdam. In de Max speelt de band zijn oude hits, maar ook de nummers van het nieuwe album ‘I Hope You’re Happy‘ komen voorbij. In maart stond de band nog in de Oude Zaal van het Amsterdamse poppodium.

Kaartverkoop

Op vrijdag 12 oktober 2018 om 10:00 uur gaan de kaarten in de verkoop via de site van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Blue October

De hardrockband heeft sinds zijn ontstaan in 1995 maar liefst elf Top 40 singles weten te scoren. ‘Hate Me’ en ‘Into The Ocean‘ stonden het hoogste in de lijsten en zijn rond de twintig miljoen keer gestreamd op Spotify. De Amerikanen staan bekend om hun mix van stevige rock, elektro en pop. Tijdens hun optredens weten zij dit dan ook kloppend en overtuigend te brengen.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.