Rapper Donnie december 2018 op clubtour door Nederland

Geschreven door op 20 september 2018 om 11:52
Ticketmaster, Coronamaatregelen, culturele sector, noodfonds muziek, Ulver, DGTL, concert, publiek - Foto: Pexels (Publiek Domein)

Donnie, Maradonnie, Young Kermit… de rapper staat onder meerdere aliassen bekend. Deze winter start hij met zijn  Donnie Gaat Kwijt Tour’ en treedt op in onder andere TivoliVredenburg en 013. 

‘Donnie Gaat Kwijt’ Tour

Donnie gaat touren! Na hits als ‘Snelle Planga’ en ‘Tuinslang’ is de artiest niet meer weg te denken uit de Nederlandse rapcultuur. Deze winter gaat de rasechte Amsterdammer op clubtour door Nederland. Naast deze concertreeks staat Donnie, samen met (Eenhoorn) Joost, begin december in het Koninklijk Theater Carré voor een naar eigen zeggen unieke show.

Kijk hier voor een overzicht met de bevestigde speeldata en locaties:

    • Woensdag 12 december, TivoliVredenburg, Utrecht
    • Zaterdag 15 december, 013, Tilburg
    • Donderdag 20 december, Doornroosje, Nijmegen
    • Vrijdag 28 december, Oosterpoort, Groningen

Concertkaarten

Tickets voor concertreeks  gaan vrijdag 21 september om 10:00 uur in de verkoop via de site van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Debuutalbum

Via rapper Vieze Fur komt de 24-jarige artiest in 2015 terecht bij het platenlabel Magnetron Music. Daar helpt producer Bas Bron de rapper van het Leidseplein met het creëren van zijn eerste album, ‘Mannelogie’. Hierna volgen nog meer albums en mixtapes. Wanneer hij het nummer ‘Snelle Planga’ uitbrengt, ontstaat er een echte hype. Grote festivals als Lowlands en Pinkpop zijn al aan de beurt geweest dus een clubtour kan natuurlijk niet uitblijven!

 

Bron: Magnetron Music, TivoliVredenburg, 013

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.