Rihanna best bekeken vrouwelijke artiest op YouTube

Geschreven door op 25 januari 2012 om 11:06
Rihanna - Fotocredits: EJ Hersom (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

Rihanna heeft Lady Gaga verslagen en is nu de meest bekeken vrouwelijke artiest op YouTube.

De zangeres heeft de indrukwekkende mijlpaal van twee miljard views bereikt. Hiermee heeft Rihanna het record van Lady Gaga verbroken. Dit meldde het Amerikaanse Billboard afgelopen maandag.

Gaga was in oktober 2010 nog de best bekeken vrouwelijk artiest met ruim 1 miljard views. De videoclips van haar nieuwe nummers ‘You and I’ en ‘Marry The Night’ konden echter het grote aantal views van eerdere nummers als ‘Bad Romance’ en ‘Telephone’ niet evenaren.

De nieuwe hits van Rihanna zorgden daarentegen wel voor een grote stijging in het totaal aantal views. Haar nieuwste hit ‘We Found Love’ werd de afgelopen drie maanden al 115 miljoen keer bekeken. Ook ‘What’s My Name (230 miljoen), ‘Rude Boy’ (185 miljoen), Man Down (133 miljoen) en California King Bed (102 miljoen) droegen sterk bij aan de mijlpaal van 2 miljard views.

De meest bekeken mannelijke artiest is nog altijd Justin Bieber. Zijn videoclips zijn inmiddels meer dan 2,2 miljard keer bekeken.

Rihanna ft. Drake – What’s My Name?

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws