The Revolution, voormalig begeleidingsband Prince, naar Paradiso

Geschreven door op 15 mei 2018 om 10:58
The Revolution - Persfoto Paradiso (cropped) (zie persbericht in mail)

The Revolution komt naar Nederland! De iconische begeleidingsband van Prince reist aan het begin van 2019 naar Amsterdam voor een show in poptempel Paradiso.

The Revolution naar Paradiso

The Revolution was tussen 1979 en 1986 actief als begeleidingsband van de in 2016 overleden legende Prince. Prince & The Revolution werkten in die tijd samen aan absolute klassiekers als ‘Little Red Corvette’‘When Doves Cry’‘Purple Rain’ en ‘Kiss’. Zelfs nadat de band in 1986 uit elkaar ging, bleef de legendarische zanger geregeld samenwerken met verschillende bandleden, zoals gitariste Wendy Melvoin en toetseniste Lisa Coleman.

Na het overlijden van His Royal Badness zochten de bandleden steun bij elkaar en tijdens deze rouwperiode werd besloten om weer te gaan optreden. Volgend jaar brengt de band haar eerbetoon aan Prince naar Paradiso. Het ensemble, bestaande uit Dr. Fink, Bobby Z., Lisa Coleman, Wendy Melvoin en Brown Mark, betreedt het Amsterdamse podium op zondag 10 februari.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

The Revolution - Persfoto Paradiso (mail)

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.