O.a. Armin van Buuren en Tiësto naar The Flying Dutch 2018

Geschreven door op 14 december 2017 om 15:25
Armin van Buuren - Foto: Odi Jin | commons.wikiArmin van Buuren - Fotocredits: Odi Jin (Wikimedia Commons)

The Flying Dutch heeft haar eerste namen voor de aankomende editie aangekondigd! Onder meer top dj’s Armin van Buuren en Tiësto staan op het evenement.

The Flying Dutch 2018 onthult eerste namen

Goed nieuws! De organisatie van The Flying Ducth heeft de eerste namen voor 2018 bekendgemaakt! Het event, dat op 2 juni opnieuw in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven plaatsvindt, kondigde op 14 december de volgende grootheden aan: Armin van BuurenTiëstoAfrojackSunnery James & Ryan Marciano en W&W.

Nieuwe locatie in Amsterdam

The Flying Dutch is inmiddels uitgegroeid tot grootste dance-evenement van Nederland met jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers. De dj’s worden tijdens het event van stad naar stad gevlogen met behulp van helikopter.

In Rotterdam (Ahoy Buiten) en Eindhoven (E3 Strand Eersel) keert het feest gewoon weer terug op de vertrouwde locatie, maar in Amsterdam vindt TFD op een nieuwe locatie plaats! In verband met verbouwingen rond het Olympisch Stadion, verhuist het festival naar het N1-Park, dat voor de gelegenheid omgedoopt is tot The Flying Dutch Park.

Tickets TFD 2018

De pre-sale voor de komende editie van het dance-event is gestart! Fans kunnen via de website van The Flying Dutch pre-registreren voor kaarten met korting. De verkoop van reguliere tickets start op zaterdag 16 december via de website van het festival.

 

Bron: Persbericht BAAS

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.