Marilyn Manson cancelt shows door ongeluk tijdens concert

Geschreven door op 2 oktober 2017 om 17:13
Marilyn Manson - Foto Andreas Lawen (Wikimedia) (CC BY-SA 4.0)

Shockrocker Marilyn Manson cancelt shows dankzij opgelopen verwondingen. De artiest liep een blessure op toen er onlangs een rekwisiet op hem viel tijdens een concert.

Marilyn Manson cancelt shows dankzij blessure

Marilyn Manson heeft geen goed weekend gehad. Op vrijdag 29 september brak de Amerikaanse artiest zijn enkel onstage! Manson gedroeg zich trouwens wel als een ware bikkel. De volgende avond stond hij namelijk gewoon weer op het podium!

Toch had het lid van ‘The Church of Satan‘ hier zelfs minder geluk dan de dag ervoor, ongeveer een uur na de start van zijn concert in New York op 30 september 2017, viel er namelijk een compleet podiumrekwisiet boven op de zanger.

Ziekenhuis

Volgens het Amerikaanse nieuwsplatform, Rolling Stone, bleef Brian, zoals de zanger echt heet, nog een aantal minuten op het podium liggen tot de medische technici hem te hulp schoten.

Manson werd in een lokaal ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De ernst van de blessure is nog niet bekend gemaakt, wel is al duidelijk dat de shows vanaf 2 tot 14 oktober zijn gecanceld. Wanneer deze weer opgepikt worden is ook nog niet duidelijk.

 

Bron: Rolling Stone

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.