Helden van de Top 2000 in december opnieuw naar AFAS Live

Geschreven door op 4 september 2017 om 11:25

Aankomende winter vindt alweer de tweede editie plaats van Helden van de Top 2000. Helden van de Top 2000 vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 december. 

Helden van de Top 2000 in AFAS Live

Onder andere Douwe Bob, Miss Montreal, 3JS, Di-rect en VanVelzen zullen tijdens de tweede editie van Helden van de Top 2000 op het podium van AFAS LIve staan.

De artiesten zingen op vrijdagavond 8 december nummers van hun Top 2000 Helden. Het concert wordt gepresenteerd door Radio 2-DJ Gerard Ekdom.

Concertkaarten

Tickets voor het Top 2000 concert zijn reeds in de verkoop gegaan. Concertkaarten zijn onder andere online verkrijgbaar via de onderstaande verkooppunten:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Een spectaculaire show

Top 2000-fans kunnen een spectaculaire show verwachten. Er komen verschillende nummers uit de Top 2000 die vijf of meer noteringen hebben behaald.

Afterparty

Na de optredens van de verschillende artiesten vindt er nog een afterparty plaats. Radio Dj’s Gijs Staverman en Wouter van der Goes draaien tijdens deze afterparty de leukste plaatjes.

 De eerste editie in 2016

De eerste editie van het spectaculaire Top-2000 evenement vond vorig jaar plaats op woensdag 16 december. Tijdens dit concert traden topartiesten als Marco Borsato, Di-Rect, Claudia de Breij, Frank Boeijen, Jett Rebel en Roel van Velzen op. Pas twee uur voor aanvang werd bekend gemaakt dat Nick en Simon ook een podium kregen. Zij zongen nummers van onder andere Acda en de Munnik, maar ook nummers van Bob Marley en Maroon 5.

De show was een groot succes. Het publiek genoot zichtbaar en zongen volop mee met de grootste hits. Vooral bij hits als ‘Let It Be’ en ‘Imagine’ werd er uit volle borst meegezongen. Nog een reden dus voor een tweede editie op vrijdag 8 december.

Bron: Afaslive.nl, Maxazine.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.