Foo Fighters lanceren single ‘The Sky Is A Neighborhood’ met video en app

Geschreven door op 23 augustus 2017 om 14:26
Dave Grohl (Foo Fighters) - Foto Raph_PH (Flickr) (CC BY 2.0)

De Foo Fighters hebben een nieuw nummer uitgebracht! De rockers onthulden op 23 augustus hun nieuwe single ‘The Sky Is A Neighborhood’, inclusief video. Tegelijkertijd heeft de band ook een bijzondere app gelanceerd!

Foo Fighters releasen single ‘The Sky Is A Neighborhood’

Goed nieuws voor fans van de Foo Fighters! De Amerikaanse band heeft een nieuwe single uitgebracht! Op 23 augustus verscheen single ‘The Sky Is A Neighborhood’ inclusief videoclip op het YouTube-kanaal van de rockers. De nieuwe track is afkomstig van de bands opkomende album ‘Concrete and Gold’. De nieuwe plaat verschijnt op 15 september.

Frontman Dave Grohl liet zich bij het schrijven van de track inspireren door de sterrenhemel, toen hij zich de sterren in de lucht voorstelde als plekken waar ook mensen leven: “I decided that the sky is a neighborhood, that we need to keep our shit together in order to survive in this universe full of life.”

Sterrenbeeld-app

Tegelijk met de nieuwe single heeft de band ook een bijzondere app onthuld! Met de bands nieuwe sterrenbeeld-app kan elke Foo Fighters-fan met zijn of haar telefoon zijn eigen sterrenhemel bestuderen, uiteraard met muzikale begeleiding van de Foos. De app is beschikbaar via deze link.

‘Concrete and Gold’

De releasedatum van het nieuwe album van de Foo Fighters komt steeds dichterbij! Op 15 september brengen de rockers hun nieuwe plaat ‘Concrete and Gold’ uit. De band trakteerde haar fans de laatste maanden al op een aantal voorproefjes. Zo verscheen in juni de single ‘Run’. Ook speelde de band al enkele tracks van de nieuwe plaat live, waaronder de nummers ‘Arrows’‘Dirty Water’ en ‘Sunday Rain’.

Bron: Persbericht Zusje de Boer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.