Leftfield dit najaar naar Paradiso Amsterdam met ‘Leftism Tour’

Geschreven door op 6 juni 2017 om 12:13
Leftfield - Author: MartinPaulEve - Bron: Wikimedia Commons

Goed nieuws voor Leftfield fans! De electroband komt op 12 oktober naar Nederland met de tour ‘Leftism’, vernoemd naar het eerste album van de groep.

Leftfield ‘Leftism Tour’

Het is alweer 22 jaar geleden dat Leftfield werd opgericht door Neil Barnes en Paul Daley. Naar aanleiding hiervan gaat de groep dit najaar op tournee. De groep staat met een heruitgave van hun allereerste album op donderdag 12 oktober in Paradiso. Deze heruitgave, genaamd ‘Leftism 22’ verscheen eerder dit jaar.

Tickets

Kaarten voor het concert zijn vanaf vrijdag 9 juni om 10:00 uur verkrijgbaar. Deze zijn onder andere te verkrijgen bij de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Paul Daley solo

Het podium wordt bezet door Barnes, Adam Wren en Nick Rice. Mede-oprichter van de groep, Paul Daley, focust zich nu op zijn dj-carrièrre en solo album. Toch belooft het een muzikaal feestje te worden. Wilde je toch nog even weten hoe het allemaal klinkt? Check het hier:

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.